Auto4: exxact and jumping blob v2

Discuss and get help for karaoke effect creation here

Re: Auto4: exxact and jumping blob v2

Unread postby ai-chan » Wed Jun 24, 2009 6:39 am

Exact and full error?
- ASSDraw3
- Jumping Blob v2
- KaraTemplater Showcase
- Gradient Factory

I am no longer working on karatemplaters so keep your requests to yourself, or try asking someone else to do them for you.
User avatar
ai-chan
{\clip\t(\clip)}
{\clip\t(\clip)}
 
Posts: 421
Joined: Wed Jan 25, 2006 2:34 am
Location: Malaysia

Re: Auto4: exxact and jumping blob v2

Unread postby ai-chan » Wed Jun 24, 2009 2:03 pm

I mean I want you to post the exact and full error message here.

You see, as far as I can see from other people's responses, those Lua scripts of mine work. If they work on my Aegisub and those people's Aegisub, most probably there is something wrong with yours. So I need to know what exactly is wrong. But so far, you have made me guessing what the problem is and that does not really help me. I tell you what, now I don't feel like helping you anymore. Feel free to figure it out yourself or abandon these scripts altogether.
- ASSDraw3
- Jumping Blob v2
- KaraTemplater Showcase
- Gradient Factory

I am no longer working on karatemplaters so keep your requests to yourself, or try asking someone else to do them for you.
User avatar
ai-chan
{\clip\t(\clip)}
{\clip\t(\clip)}
 
Posts: 421
Joined: Wed Jan 25, 2006 2:34 am
Location: Malaysia

Re: Auto4: exxact and jumping blob v2

Unread postby bonkey93 » Sat Mar 20, 2010 3:07 am

The links ai-chan uploaded are dead. Can someone reupload it please? :)

Edit: They worked :D Thank you very much Ai-chan ;D
Last edited by bonkey93 on Sun Apr 04, 2010 2:52 pm, edited 1 time in total.
bonkey93
{\b1}
{\b1}
 
Posts: 6
Joined: Sat Jul 25, 2009 9:10 am

Re: Auto4: exxact and jumping blob v2

Unread postby Neo_Bahamut » Sun Nov 28, 2010 8:25 pm

How can i use the script ?_?

THx
Neo_Bahamut
Comic Sans MS
Comic Sans MS
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 28, 2010 8:23 pm

Re: Auto4: exxact and jumping blob v2

Unread postby Aragami » Sun Nov 22, 2015 6:55 pm

All links are dead and i need exxact.lua :-[
Eat, Drink, Sleep, Have Fun, LIve, Love, Die...
Code: Select all
{\k45}{\fad(150,250)}Ku{\k23}ru{\k50}shi{\k30}mi {\k44}no {\k29}u{\k33}mi {\k33}ni {\k39}hi{\k33}to{\k71}ri
User avatar
Aragami
{\b1}
{\b1}
 
Posts: 5
Joined: Thu Nov 19, 2015 11:24 am
Location: Vanadiel

Re: Auto4: exxact and jumping blob v2

Unread postby Zergrinch » Sat Mar 12, 2016 1:39 am

I've had someone send me e-mail regarding this.

The Internet Archive has a copy of ai-chan's files.

Exxact.lua --> http://web.archive.org/web/200904032022 ... exxact.lua
Jumping Blob v2 --> http://web.archive.org/web/200904080552 ... lob_v2.lua
Zergrinch
{\clip\t(\clip)}
{\clip\t(\clip)}
 
Posts: 149
Joined: Sat Aug 16, 2008 3:59 pm

Re: Auto4: exxact and jumping blob v2

Unread postby jrum178@gmail.com » Sun Dec 25, 2016 8:51 pm

I know this is an old thread and all... I've used this effect many times in the past 8 years. But all of a sudden I'm getting an error with it. In Aegi 3.1.2 After running all my lines it tells me there is an error and I need to shut down Aegi. On 2.1.9 It says "Lua reported a runtime error: Found line with unknown class: unknown" I'm not really sure what the reason for this is, but I sure would like to know :P
jrum178@gmail.com
Comic Sans MS
Comic Sans MS
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 25, 2016 8:46 pm

Re: Auto4: exxact and jumping blob v2

Unread postby jfs » Tue Dec 27, 2016 8:29 pm

It sounds like there are some extra data in your subtitle file the script doesn't know how to deal with. It's difficult to get any closer to the problem without seeing your actual file.
Do not PM me asking for help with Aegisub, Automation, karaoke or anything like that, I won't reply.
Ask your questions in the public forums. Use the Search function, somebody probably asked the same question before.
All rights reserved to call you insults if you ask poorly thought out or redundant questions.
Experimenting is free and is a great way to learn things.
User avatar
jfs
Developer
 
Posts: 2965
Joined: Mon Dec 19, 2005 8:18 pm
Location: Denmark

Re: Auto4: exxact and jumping blob v2

Unread postby jrum178@gmail.com » Fri Feb 03, 2017 6:37 am

Hi thanks for the reply. It actually happens when I try to apply it to ANY subtitle file, even the one it used to work on. I've tried applying it in 2.1.9 and 3.1.2 with the same error.

Here's an attachment to a subtitle file where I get the error and the two .lua that I'm using even though they have been shared on here.

I'm flabbergasted because I haven't really changed anything at all and it USED to work.

PS. Is there any way for an admin to change my username to something else besides my email? I don't know why I did that and I can't change it.
Attachments
Karaoke.7z
(11.12 KiB) Downloaded 29 times
jrum178@gmail.com
Comic Sans MS
Comic Sans MS
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 25, 2016 8:46 pm

Previous

Return to Karaoke

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests